SEO-geoptimaliseerde webteksten

Hulp nodig voor een pakkende tekst op jouw website? Ik help je graag!
Het schrijven van een goede webtekst is een vak apart. Een tekst moet de juiste doelgroep bereiken en uiteraard jouw product verkopen. Als bedrijf wil je eigenheid terugzien in de teksten en een connectie met de output via andere communicatiekanalen. Ik heb ervaring met het schrijven van doelgerichte teksten en SEO-optimalisatie. Geef aan wat de wensen zijn waaraan jouw webteksten moeten voldoen en ik ga voor je aan de slag.

Doelgroep bepalen

Om de juiste tone-of-voice van de tekst te bepalen, is het belangrijk om te weten wat de doelgroep is. Wie willen we bereiken met de teksten? Als dit al duidelijk in de kaart is gebracht, hoor ik het graag en ga ik met de aangeleverde omschrijving aan de slag.
Weet je nog niet goed wat precies jouw doelgroep is, dan onderzoek ik dit graag met jou samen. Met mijn kennis en ervaring op dit gebied, heb ik een formulier opgesteld met vragen. Aan de hand van dit, uiteindelijk door jou ingevulde formulier, kan ik een passende doelgroepomschrijving maken.

SEO-optimalisatie… wat?

De term SEO heb je vast al voorbij horen komen en zie je ook op mijn website vaak terug. Maar wat houdt dit nou precies in? SEO staat voor Search Engine Optimization‘ en zorgt er in het kort gezegd voor dat een website beter vindbaar is. Wil jij een goede Google ranking, wil je dat potentiële klaten bij het zoeken naar een aanbieder snel bij jou terecht komen? Dan is het erg belangrijk om rekening te houden met de SEO technieken. Er zijn online veel SEO-tips te vinden. Maar als dit echt nog helemaal nieuw is voor jou, raad ik je aan advies te vragen bij een expert.

SEO-geoptimaliseerde webteksten

Een groot onderdeel van SEO-optimalisatie, zit hem in de webteksten. En daar heb ik mijzelf in gespecialiseerd. Ik lever teksten aan die ervoor zorgen dat de vindbaarheid van jouw website beter zal scoren. Ik onderzoek welke zoekopdracht en zoektermen je lezers gebruiken en zorg er vervolgens voor dat de teksten antwoord geven op deze vragen. Er zijn natuurlijk nog meer trucjes om een tekst goed te laten scoren. Dit leg ik graag uit als ik voor je aan de slag ga.

Ik bespreek graag wat ik voor jouw website kan betekenen!

Neem contact op voor meer informatie, of vraag een offerte aan.